November

ITF 3 Open Handisport du Loiret

Het een na laatste toernooi van het jaar stond op de planning halverwege november. Ik had er de laatste weken wel weer wat meer zin in gekregen, maar voelde nog steeds veel chaos en stress als ik aan een toernooi dacht. Gelukkig was dit lekker dicht bij huis en was ik deze keer niet alleen op toernooi. Na een paar uurtjes in de auto en wat trainen, speelde ik de eerste ronde tegen weer tegen C. Fairbank (#37). Deze keer had ik mijzelf weer iets meer gevonden dan in Madrid en waren we weer terug bij af. Ik speelde een redelijk consistente wedstrijd en won 6-2 6-3. In de halve finale speelde ik tegen de als eerste geplaatste Russin V. Lvova (#16). Een jaar eerder speelde ik tegen haar in Sion en daarna heb ik alleen nog met haar gespeeld in de dubbel. Ik was benieuwd waar ik stond en had zin in deze wedstrijd. Dat uitte zich ook in het niveau dat ik liet zien en daar was ik heel blij mee. Ik verloor de wedstrijd uiteindelijk 6-3 6-3, maar er had nog wel iets meer in gezeten. In de dubbel verloren we de halve finale van het als eerste geplaatste koppel, maar het was wel erg leuk!

 

ITF 2 Prague Cup

Het laatste toernooi van het jaar was mijn tweede ITF 2 toernooi, deze keer in Praag. Een leuk toernooi, met een minder leuke ondergrond. Maar ik heb het wel ontzettend naar mijn zin gehad hier. Ondanks dat ik in de tweede ronde verloor, heb ik de eerste ronde wel lekker staan spelen en in de tweede ronde eigenlijk ook. Ik won de eerste ronde van L. Mietrkiewicz (#120) en de tweede ronde verloor ik van de Japanse Tanaka (#10). Dit was een leuke laatste wedstrijd om mee af te sluiten, ondanks dat deze verloren ging. De eerste dubbel hier werd gewonnen en in de halve finale verloren we helaas van het als eerste geplaatste koppel. Maar al met al vind ik het een leuke afsluiter van het jaar!ITF 3 Open Handisport du Loiret

The second last tournament of the year was this ITF 3 in France mid November. I was looking forward after the last few weeks, but still did not feel confident going on a trip all by myself. Stress and chaos were still on the top of my head going away from home for tournaments. After a few hours in the car and a good training session, I was prepared to start the tournament. The first round was against C. Fairbank (#37) and I was feeling way better than in Madrid. This showed and I won the match 6-2 6-3. The next round, semi final, was against the Russian V. Lvova, whom I played a year before in Sion and after that we only played on the same side of the net. I played quite a good match agains her and although I lost it 6-3 6-3, I felt good about what I showed on court and the way I felt being on court. We lost the semi finals in doubles from the first seeded couple, but I had loads of fun on court and was looking forward to the next tournament. 

 

 

ITF 2 Prague Cup

The last tournament of the year was my second ITF 2 tournament, in Prague. It was fun to be there, with great people to be around and quite an okay level of tennis. In the first round I had to play against the Polish L. Mietrkiewicz (#120) and won this match! In the second round I lost to M. Tanaka (#10), but this match was not too bad from my side. I enjoyed playing her and had fun during the match, loving the fight for every point. Which was a good point to end the year and looking forward to 2019, I am hoping to continue this way up!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Foundation

Since 07-11-2016 a foundation exists, which supports me financially in my road to the top in wheelchairtennis.

Foundation: Wheelchair Tennis Foundation Donna Jansen.

KVK/CoC-number: 67226582

Email: info@donnajansen.com

Funding: IBAN NL53ABNA0514798394

Through the contact formyou can get in touch with me and your message will reach the right person!