Video's

Future Vilamoura Open

Dit is mijn eerste vlog, om jullie een kijkje in de keuken te geven. Deze is gemaakt in april 2018 tijdens de ITF Future Vilamoura Open, in Portugal. Het toernooi sloot ik af met een finaleplek, aangezien de finale niet gespeeld kon worden door het slechte weer.


Interview met Uniek Sporten

In juli 2017 heb ik een leuk interview gedaan met Fonds Gehandicaptensport voor en over hun platform Uniek Sporten. Hiermee willen zij bekend maken dat mensen met een beperking kunnen sporten en dat het heel belangrijk is om te weten voor zowel hen als de sportverenigingen, zodat zij hun aanbod kunnen vergroten. 


Verrassing Vrienden Loterij

In februari 2017 werd ik tijdens mijn privé training in Hilversum verrast door de Vrienden Loterij met een cheque om wat privé trainingen te bekostigen. Ook mocht ik hier voor het eerst een balletje slaan met Diede.


Nominatie Sporttalent van het Jaar 2016

In 2016 ben ik genomineerd voor de verkiezing Sporttalent van het Jaar van Fonds Gehandicaptensport. Na wat spannende stemrondes, stond ik uiteindelijk op het Gala voor de Gehandicaptensport in de Arena. Dit was de finale, waar de jury helaas besloot dat iemand anders Sporttalent van het Jaar 2016 werd. Er werd wel een leuk nominatie filmpje gemaakt!


Foundation

Since 07-11-2016 a foundation exists, which supports me financially in my road to the top in wheelchairtennis.

Foundation: Wheelchair Tennis Foundation Donna Jansen.

KVK/CoC-number: 67226582

Email: info@donnajansen.com

Funding: IBAN NL53ABNA0514798394

Through the contact formyou can get in touch with me and your message will reach the right person!