Lithuanian Open

4-5-2018

 

Ik heb vorige week de Lithuanian Open gespeeld. Dit was een future en na Portugal gedreven om deze te winnen. En zo gezegd, zo gedaan, YES!


Vilamoura Open, Portugal

11-04-2018

 

Afgelopen week heb ik mijn tweede toernooi gespeeld van het jaar. Dit toernooi was vorig jaar mijn allereerste internationale toernooi ooit! Toen werd ik tweede, dus nu was het doel natuurlijk eerste worden. Ik was goed op weg, helaas konden de finales niet gespeeld worden door het slechte weer en ben ik dus naar huis gegaan zonder deze te spelen. Een raar einde van een toernooi, maar toch een finale plaats!


Torneo Alpi del Mare, Italia

17-03-2018

 

Teleurstellende start van het seizoen. Het doel was het behalen van een halve finale en helaas verloor ik in de kwart finale. In de dubbel kwamen we tot de halve finale. Biel/Bienne indoor in Zwitserland wat het eerste toernooi zou zijn, heb ik niet kunnen spelen vanwege de griep. Dus een goede voorbereiding was er ook niet... 


Interview met Telesport

06-03-2018

 

 

Via Talentboek kreeg ik contact met de Telegraaf voor een interview. Elke week wordt een talent op talentboek uitgelicht in de Telegraaf en op 6 maart was het mijn beurt. 


Donna op Talentboek.nl

20-02-2018

 

Na het ontmoeten van Yvonne van Gennip, hebben we natuurlijk even gesproken over haar fonds en wat zij allemaal doet voor talenten. Zo kwamen we bij Talentboek.nl. Hierop ben ik nu ook te vinden. Een geweldige plek voor crowdfunding voor alle sporters, met of zonder beperking! Helpt u mij verder via een (anonieme)donatie? 

Klik dan even op de link: www.talentboek.nl


Goed Geld Gala Vriendenloterij

19-02-2018

 

Via de Esther Vergeer Foundation, kreeg ik contact met de Vriendenloterij. Ik kreeg de vraag of ik het leuk zou vinden om een cheque uit te reiken op het Goed Geld Gala in de Singer in Laren op 19 februari... dat wilde ik wel natuurlijk! De cheque ging naar het Yvonne van Gennip Talentfonds! 

 


Promotie fotoshoot met eerste sponsor Etkon

14-02-2018

 

Eén mooie foto is wat we wilden, om zo wat meer aandacht te genereren. Mijn eerste sponsor, Etkon, is een bedrijf gespecialiseerd in alles met foto/film materiaal. Dus dat leek een logische stap en werd het geregeld. Het werden alleen wat meer dan één foto :D! 


Nieuwe sponsor: Klupp Sportswear BV

01-02-2018

 

SInds februari mag ik met trots de kleding dragen van Klupp Sportswear BV, het bedrijf van de enige echte Pim Blokland. Tot nog toe is het een hele fijne samenwerking die hopelijk nog lang gaat duren! 
1e plaats voor Mons Fietsen, nieuwe sponsor voor Donna Jansen

05-01-2018

 

Voor de tweede achtereenvolgende keer heeft Mons Fietsen de titel "Tweewieler winkel van het jaar – Gemeente winnaar" verdiend.

Voor Issa en Peter van Mons Fietsen een reden om een toppertje te gaan ondersteunen, namelijk Donna Jansen.


Foundation

Since 07-11-2016 a foundation exists, which supports me financially in my road to the top in wheelchairtennis.

Foundation: Wheelchair Tennis Foundation Donna Jansen.

KVK/CoC-number: 67226582

Email: info@donnajansen.com

Funding: IBAN NL53ABNA0514798394

Through the contact form you can get in touch with me and your message will reach the right person!