Nieuws


Clinic KRVE en Vopak

Op 11 juli 2019, mocht ik invulling geven aan het jaarlijkste teamuitje van de Roeiers (KRVE) en Vopak door het geven van een rolstoeltennis clinic. Ook nu was het weer een hele leuke en geslaagde middag, waarin veel fanatisme en enthousiasme te zien was. Echte talenten hoor! Bedankt voor jullie mooie bijdrage en financiële steun en dat ik deel mocht uitmaken van deze dag!


Jeugd event op LTC Spijkenisse tijdens OJT

Op 22 juni organiseerde LTC Spijkenisse een heel leuk event voor onze rolstoeltennisjeugd, Dordtse rolstoeltennisjeugd en valide deelnemers van het open jeugd toernooi dat gaande was. Ik mocht hier ook deel van uitmaken en met elkaar hebben we leuke gemengde wedstrijdjes gespeeld!


Eerste aankopen 'van hier tot Tokio'

Al snel waren de eerste bestellingen binnen van de kledinglijn. Om verzendkosten te besparen, wordt het afleveren/verzenden door mijn team gedaan en waar het kan breng ik zelf de shirts en truien langs bij de kopers. Zeker met de eerste levering deed ik dit. De reacties waren super enthousiast!


Clinic Hitachi Capital Mobility

Op 11 mei 2019 was het dan zover, de rolstoeltennis clinic voor een groep van 12 man (11 mannen en een vrouw om precies te zijn), allemaal klanten en medewerkers van Hitachi Capital Mobility. Wat was dit een leuke middag, ik heb genoten van het fanatisme en met verbazing gezien hoe goed iedereen het oppikte. Bedankt voor deze mooie kans!


'Van hier tot Tokio' kledinglijn

Een hele leuke nieuwe samenwerking met Vincent Bons van www.grandslam-tennis.eu. Vaak horen wij dat mensen graag willen helpen, maar niet over de financiële middelen beschikken. Hiervoor hebben wij nu een oplossing, namelijk t-shirts voor mannen en vrouwen en unisex sweater 'van hier tot Tokio' met mijn logo! U steunt mij al vanaf 19,99.


Auto Branding

Zoals hieronder vermeld, is mijn mooie auto ondertussen voorzien van branding in onze huisstijl (met dank aan Sander Schinkel)! Verder zijn ook de grootste sponsoren vermeld op de auto. Hier zijn wij heel blij mee!


Bezoek bij Hitachi Capital Mobility

Om onze samenwerking te verdiepen, ging ik langs bij Hitachi Capital Mobility, waarbij werd besloten om een clinic te gaan geven voor werknemer en klanten van Hitachi.


Rackets testen met Timo van Driel van Tennis Tuning

Wie had gedacht dat ik ooit van mijn Head racket afscheid zou nemen? Ik niet. Maar toch had ik het idee dat ik hier nog meer uit kon halen en dus was het tijd om te testen. Samen met Timo van Driel zijn we toen uitgekomen op de Yonex Vcore 100! 


ABN AMRO WTT met Bilderberg Parkhotel

OP uitnodiging van het Bilderberg Parkhotel was ik ook dit jaar weer aanwezig op het ABN AMRO World Tennis Tournament. Altijd gezellig en een mooi netwerk moment in de hospitality suite op het vip-dorp, maar het blijft toch ook indrukwekkend om eerste rand in de vip-box langs de baan te zitten. Het blijft een hele ervaring en bedankt dat ik er weer bij mocht zijn!


Interview All Sports Radio met Esther Vergeer

Samen met Esther Vergeer mocht ik mijn radio debuut maken. Wij spraken met Robert Denneman van All Sports Radio over het ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament, het rolstoeltennis in Nederland, handicap in Nederland en mijn carrière. Wat was het leuk en goed! Luister het hier terug!


Nieuwe coach: Stefan Weeda

Soms moeten er moeilijke beslissingen worden genomen. Het reizen naar Hilversum en Almere werd te zwaar, vijf dagen in de week minstens vier uur in de auto was te vermoeiend. Bij LTC Spijkenisse, kwam ik weer terug bij Stefan Weeda, die mij als klein meisje al tennisles gaf. Wij besloten samen dit avontuur naar Tokio aan te gaan! Een hele mooie en gewenste uitbreiding van team Donna!


Kerstborrel

21-12-2018

 

Gister heb ik voor sponsoren en supporters een kerstborrel georganiseerd op mijn mooie vereniging LTC Spijkenisse, die alles wilde openstellen hiervoor! Samen met de mensen die er waren hebben we er een mooie avond van gemaakt. Ik ben blij dat ik mijn verhaal heb kunnen delen met jullie! Geniet hier van de sfeerimpressie.


Nieuw logo 

20-12-2018

 

Samen met Sander Schinkel, Graphic Design, heb ik een logo ontworpen. Deze gaan jullie vaak terugzien, op social media en de website, maar ook in andere uitingen! Ik ben heel enthousiast hierover, dat we iets hebben dat de foundation representeert! Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden als ik.... Laat me even weten wat je ervan vindt!


Sportgala Nissewaard

17-12-2018

 

Voor het tweede jaar oprij was ik genomineerd tot aangepast sporter van het jaar in onze gemeente Nissewaard. Vorig jaar was ik de winnaar, dit jaar moest ik mijn meerdere erkennen is rolstoeldanser Alex Glijn en zijn partner! Super leuk om deze mensen te mogen ontmoeten. 


Nederlandse Kampioenschappen

17-12-2018

In de eerste ronde van de NK speelde ik tegen Marlise Peters. Ik begon sterk aan de wedstrijd, maar verloor wel wat mijn focus en mijn tegenstander werd beter. Ik won de eerste ronde wel met 6-0 6-3. In de halve finale verloor ik van de nummer 1 van de wereld, maar ik ben wel blij met wat ik heb kunnen laten zien. Super leuk ook dat mijn grootste sponsor Aris Doutis van Galaxy Shipping Agency uit Dubai langs kwam!


Interview sportopvoorneputten.nl

08-12-2018

 

In de Smaeck van Hellevoet ontmoette ik voor het eerst het team van sport op Voorne putten, gedeeltelijk dan. Een hele mooie middag met veel mooie en emotionele herinneringen and veel gelach en gepraat. Uiteindelijk is het toch gelukt om er een leuk verhaal van te maken. Aanrader!

 


Sander Schinkel: Graphic Design

Vandaag hebben wij een eerste afspraak gehad met Sander Schinkel. Hij is Freelance Graphic Designer en heeft voor mij mijn logo en huisstijl ontworpen die we binnenkort gaan introduceren op de website en social media. Wij zijn super blij en enthousiast over deze samenwerking en kunnen niet wachten om dit met jullie te delen!


Toernooisponsor: Iberica Maritima

Voor het komende toernooi in Madrid, hebben wij het voorrecht om een sponsor te hebben die dit toernooi voor ons wilt financieren. Hiervoor zijn wij enorm dankbaar, dat wij deze kostenpost niet zelf hoeven te dragen! 


Video voor Visma Magazine

Naar aanleiding van de samenwerking die wij in maart sloten met Visma e-accounting, kwamen zij met het leuke idee om een video te maken voor hun magazine. Deze video kun je hier vinden op mijn website!


Goed Geld Gala Vriendenloterij

 

Via de Esther Vergeer Foundation, kreeg ik contact met de Vriendenloterij. Ik kreeg de vraag of ik het leuk zou vinden om een cheque uit te reiken op het Goed Geld Gala in de Singer in Laren op 19 februari... dat wilde ik wel natuurlijk! De cheque ging naar het Yvonne van Gennip Talentfonds! 

 


Promotie fotoshoot met eerste sponsor Etkon

Eén mooie foto is wat we wilden, om zo wat meer aandacht te genereren. Mijn eerste sponsor, Etkon, is een bedrijf gespecialiseerd in alles met foto/film materiaal. Dus dat leek een logische stap en werd het geregeld. Het werden alleen wat meer dan één foto :D! Foundation info

Foundation: Wheelchair Tennis Foundation Donna Jansen.

KVK/CoC-number: 67226582

Email: info@donnajansen.com

Funding: IBAN NL53ABNA0514798394

Through the contact formyou can get in touch with me and your message will reach the right person!