Toernooi resultaten


ITF 1 Open d'Amiens

31-05-2019

 

Mijn eerste ITF 1, met een heel sterk deelnemersveld, maar ik had er zin in! Ondanks de slechte weken in wedstrijden, voelde ik me goed, want de trainingen lopen goed! Helaas geen dubbel hier, maar wel de single, tegen de nummer 3 van de wereld. Oké de loting was niet top, maar ik ben erg blij met hoe ik deze wedstrijd heb gespeeld!


ITF 2 Open de Vendee

28-05-2019

 

ITF 2's staan dit jaar meer op het programma. In Frankrijk was ik alleen, zonder coach. Ik merkte dat ik de support miste en me niet fijn voelde, waardoor ik de eerste wedstrijd niet best was en mijn tegenstander speelde daarentegen erg goed. In de consolation speelde ik een redelijke wedstrijd en in de halve finale was het spannend, maar niet goed genoeg. Ik ging ontevreden naar huis... 


ITF 3 Megafon Dreamcup

03-05-2019

 

Na vier finaleplekken in de laatste twee futures, was ik klaar voor het stapje hoger. Samen met mijn coach vertrok ik naar Rusland, waar ik een hele goede eerste wedstrijd speelde. In de kwartfinale verloor ik van Funamizu (nr. 22) in een spannende drie setter. Ik speelde niet goed, maar we waren wel heel blij met de vechtlust die ik liet zien op de baan! Op naar meer :)


ITF Future Vilamoura Open

01-04-2019

 

Met een fijn gevoel ging ik naar Portugal, na het behalen van twee finales vorige week en een goede overwinning in mijn zak. Ik was gedreven om hier de winst te pakken, na twee keer eerder in de finale te hebben gestaan! Ik won hier de single en haalde de finale in de dubbel, waar we net verloren in de super tiebreak :(


ITF Future Karvina Indoor

24-03-2019

 

 

Na een heftig toernooi in Bolton, waar ik binnenkort een blog over publiceer, heb ik een paar weken tijd gehad om te trainen. Helaas werd ik hierin geopereerd en was mijn voorbereiding voor dit toernooi niet optimaal. Ik moest opgeven in de single finale, maar won wel de dubbel!


ITF 2 Bolton 

24-02-2019

 

Na Wrexham ging ik gelijk door naar Bolton, deze keer zonder coach, voor het volgende toernooi. Met een slechte voorbereiding, door verschillende omstandigheden, verloor ik de eerste ronde. Ik speelde geen dubbel helaas. In de consolation behaalde ik de finale. 


ITF 3 Wrexham Indoors

17-02-2019

 

Het eerste internationale toernooi van 2019, samen met mijn nieuwe coach Stefan, was wisselvallig. Na de veel doorgevoerde veranderingen aan het begin van het jaar, had ik meer rust, maar was mijn spel wel een beetje van slag. Ik verloor in de kwartfinale de single en in de halve finale de dubbel. Nog wel een heel grote dankjewel aan mijn toernooisponsor Casper Shipping

 


November 2018

26-11-2018

 

Ik heb in november mijn laatste twee internationale toernooien gespeeld in Loiret, Frankrijk en Praag, Tsjechië. In Frankrijk strandde ik in de halve finale tegen de nummer 19 van de wereld, dit was een ITF 3. In Praag verloor ik in de tweede ronde van de Japanse nummer 10 van de wereld. Je kan meer lezen in deze blog!


Oktober 2018

7-11-2018

 

Na september heb ik even een korte break genomen en die had ik ook echt nodig, bleek in oktober. Eindelijk had ik de zin terug en speelde ik weer tennis op niveau, op een hoger niveau dan ik ooit heb kunnen behalen op toernooien. De motivatie kwam steeds een beetje meer terug en successen volgden! Meer hierover lees je in deze blog.


French Riviera Open

30-9-2018

 

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gelezen, kampte ik met wat motivatieproblemen. Mijn vorige toernooi viel totaal in het water en ik keek dan ook niet echt uit naar het spelen van mijn eerste ITF 2 ooit! Ik ben wel gegaan en heb gespeeld en na een redelijk goede wedstrijd verloor ik toch de eerste ronde. Ik haalde hierna de finale van de consolation, maar ook dit ging niet helemaal als gepland. Over de maand september schreef ik blog en die lees je hier!


Fundación Emilio Sanchez Vicario Madrid

17-9-2018

 

Na de winst in Nederland, had ik het toch even moeilijk en miste ik wat motivatie om weer op toernooi te gaan. Het gingen drukke weken worden en ik zag er zelfs een beetje tegenop. Zoals wel een beetje was te verwachten hierdoor, speelde ik dit toernooi niet goed en verloor ik heel onnodig de eerste ronde. De dubbel werd wel gewonnen, maar blijdschap was ver te zoeken. Ik schreef ook een blog over de maand september!


NRT *** Barneveld Open

3-9-2018

 

In Barneveld speelde ik dit weekend mijn derde en laatste toernooi van 2018 voor de Nederlandse ranglijst. Dit toernooi is altijd zo leuk, mede door de mix dubbel die je hier kan spelen! Daarnaast was het ook nog heel succesvol, met winst in de main draw single en main draw mix dubbel met Rutger Bakker!


De tour door Belgie

19-8-2018

 

Dit jaar speelde ik in augustus drie toernooien, twee ITF 3's en een future. Ik verloor nipt van de nummer 26 van de wereld, won een toernooi en verloor in een matige wedstrijd van de voormalig nummer 16 van de wereld. Het was niet de maand waar ik op hoopte na mijn toernooi in Italië.

Meer vertel ik je hierover in mijn blog!


Torneo Città di Forlí

16-7-2018

 

Het kan helaas niet altijd goed gaan heb ik ondertussen gemerkt. Dit toernooi was geen succes, met een lastige eerste ronde winst, waar ik vooral tegen mijzelf aan het spelen was. In de kwart finale verloor ik helaas van een Japanse, zonder enige kans te hebben op winst, terwijl ik dit niveau toch wel aan zou moeten kunnen... Erg jammer, maar op naar de volgende! Lees hier de blog over dit toernooi.


NRT*** Rollers Smashing Echt

25-6-2018

 

Mijn tweede nationale toernooi stond op de planning. Na de winst in Goirle, ging ik hier ook weer voor de winst. Na een spannende laatste poule wedstrijd en twee goede eerste wedstrijden, lukte dat hier gelukkig ook! De dubbel eindigde echter in de derde plaats, maar was zeker close.


Open Paratennis de Cagnes-sur-Mer

10-6-2018

 

Begin juni speelde in mijn derde future van het jaar in Nice, ook hier behaalde ik voor de derde keer de finale. En ook de winst! Lees hier de blog over dit toernooi.


Lithuanian Open

4-5-2018

 

Ik heb vorige week de Lithuanian Open gespeeld. Dit was een future en na Portugal gedreven om deze te winnen. En zo gezegd, zo gedaan, YES! Ook schreef ik een blog over dit toernooi.


Vilamoura Open, Portugal

11-04-2018

 

Afgelopen week heb ik mijn tweede toernooi gespeeld van het jaar. Dit toernooi was vorig jaar mijn allereerste internationale toernooi ooit! Toen werd ik tweede, dus nu was het doel natuurlijk eerste worden. Ik was goed op weg, helaas konden de finales niet gespeeld worden door het slechte weer en ben ik dus naar huis gegaan zonder deze te spelen. Een raar einde van een toernooi, maar toch een finale plaats! Lees hier meer.


Torneo Alpi del Mare, Italia

17-03-2018

 

Teleurstellende start van het seizoen. Het doel was het behalen van een halve finale en helaas verloor ik in de kwart finale. In de dubbel kwamen we tot de halve finale. Biel/Bienne indoor in Zwitserland wat het eerste toernooi zou zijn, heb ik niet kunnen spelen vanwege de griep. Dus een goede voorbereiding was er ook niet... Meer lezen?


Overige


Arnold Snijders Bouw & Onderhoud

01-01-2019

 

De samenwerking met Arnold Snijders Bouw & Onderhoud, wordt verlengd! Nadat de samenwerking begon in 2018, hebben Arnold & Ivonne aangegeven hiermee door te willen gaan in 2019! Wij bedanken hen voor het vertrouwen!


Kerstborrel

21-12-2018

 

Gister heb ik voor sponsoren en supporters een kerstborrel georganiseerd op mijn mooie vereniging LTC Spijkenisse, die alles wilde openstellen hiervoor! Samen met de mensen die er waren hebben we er een mooie avond van gemaakt. Ik ben blij dat ik mijn verhaal heb kunnen delen met jullie! Geniet hier van de sfeerimpressie.


Nieuw logo 

20-12-2018

 

Samen met Sander Schinkel, Graphic Design, heb ik een logo ontworpen. Deze gaan jullie vaak terugzien, op social media en de website, maar ook in andere uitingen! Ik ben heel enthousiast hierover, dat we iets hebben dat de foundation representeert! Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden als ik.... Laat me even weten wat je ervan vindt!


Sportgala Nissewaard

17-12-2018

 

Voor het tweede jaar oprij was ik genomineerd tot aangepast sporter van het jaar in onze gemeente Nissewaard. Vorig jaar was ik de winnaar, dit jaar moest ik mijn meerdere erkennen is rolstoeldanser Alex Glijn en zijn partner! Super leuk om deze mensen te mogen ontmoeten. 


Nederlandse Kampioenschappen

17-12-2018

In de eerste ronde van de NK speelde ik tegen Marlise Peters. Ik begon sterk aan de wedstrijd, maar verloor wel wat mijn focus en mijn tegenstander werd beter. Ik won de eerste ronde wel met 6-0 6-3. In de halve finale verloor ik van de nummer 1 van de wereld, maar ik ben wel blij met wat ik heb kunnen laten zien. Super leuk ook dat mijn grootste sponsor Aris Doutis van Galaxy Shipping Agency uit Dubai langs kwam!


Interview sportopvoorneputten.nl

08-12-2018

 

In de Smaeck van Hellevoet ontmoette ik voor het eerst het team van sport op Voorne putten, gedeeltelijk dan. Een hele mooie middag met veel mooie en emotionele herinneringen and veel gelach en gepraat. Uiteindelijk is het toch gelukt om er een leuk verhaal van te maken. Aanrader!

 


Deltaport Donatie Fonds

5-11-2018

 

Veel bedrijven in de Rotterdamse haven, waar wij middenin wonen, doen een financiële bijdrage aan het Deltaport Donatie Fonds. Zij hebben besloten om mij financieel te sponsoren en dat vinden wij heel fijn natuurlijk!


Fonds Gehandicaptensport en Hitachi Capital Mobility

28-9-2018

 

Hitachi Capital Mobility is 1% Fairshare Partner van Fonds Gehandicaptensport. Met deze mooie samenwerking sponsoren zij mij voor een mooi bedrag! Hoe mooi is het dat dit bedrijf zo betrokken is bij de gehandicaptensport?! Heeft u als bedrijf ook interesse in zo'n mooie samenwerking? Kijk dan even hier.


Sander Schinkel: Graphic Design

20-9-2018

 

Vandaag hebben wij een eerste afspraak gehad met Sander Schinkel. Hij is Freelance Graphic Designer en heeft voor mij mijn logo en huisstijl ontworpen die we binnenkort gaan introduceren op de website en social media. Wij zijn super blij en enthousiast over deze samenwerking en kunnen niet wachten om dit met jullie te delen!


Toernooisponsor: Iberica Maritima

12-9-2018

 

Voor het komende toernooi in Madrid, hebben wij het voorrecht om een sponsor te hebben die dit toernooi voor ons wilt financieren. Hiervoor zijn wij enorm dankbaar, dat wij deze kostenpost niet zelf hoeven te dragen! 


Nieuwe sponsor: Massagepraktijk Jofel

1-9-2018

 

We waren al een tijdje bezig met zoeken naar een iemand die sportmassages kon geven bij ons in de buurt. Via via kwamen we terecht bij Agnes Reek, die een heerlijke massage kan geven! Super lief dat zij mij bij sponsoring dit wil geven :)


Nieuwe Sponsor: Apollo Hotel Almere City Centre

28-8-2018

 

Wij zijn super enthousiast dat we het Apollo Hotel in Almere kunnen toevoegen tot ons team. Hier mag ik overnachten als ik bondstrainingen heb, zodat ik veel reistijd kan besparen en daardoor dus ook energie, die ik dan hopelijk weer in mijn trainingen kan steken! BEDANKT!


Nieuwe sponsor: Casadei & Ghinassi 

28-6-2018

 

Het Italiaanse scheepvaartbedrijf Casadei & Ghinassi gaan alle kosten op zich nemen die ik maak voor het toernooi dat ik volgende maand in Italië speel. Daarnaast worden ze ook nog financiële sponsor van de stichting! Hier zijn we natuurlijk super dankbaar voor :D 


Nieuwe sponsor: Arnold Snijders bouw & onderhoud

21-6-2018

 

Halverwege het jaar hebben wij super leuk contact gehad met Arnold en Yvonne Snijders, die we al heel lang kennen van de tennis. Zij wilden mij graag verder helpen en dat is extra leuk, omdat ik vroeger ook in het competitieteam speelde waarvan Snijders Bouw&Onderhoud de sponsor was! Op naar meer!


Video voor Visma Magazine

18-6-2018

 

Naar aanleiding van de samenwerking die wij in maart sloten met Visma e-accounting, kwamen zij met het leuke idee om een video te maken voor hun magazine. Deze video kun je hier vinden op mijn website!


Nieuwe sponsor: Visma e-accounting

16-3-2018

 

Visma e-accounting snapt dat het voor stichting zoals de onze belangrijk is om de boekhouding op orde te houden. Dit is natuurlijk veel makkelijker met een goed systeem, dus krijgen wij voor de stichting Wheelchair Tennis Foundation Donna Jansen dit systeem gesponsord door Visma!


Nieuwe Sponsor: Euronordic Agencies Belgium 

21-2-2018

 

We hebben niet stil gezeten en kunnen nu alweer een nieuw bedrijf toevoegen aan ons team. We zijn super blij met de contributie van Euronordic en dankbaar voor hun steun en geloof in mij! Op naar de België tour die ik ga maken in Augustus!


Goed Geld Gala Vriendenloterij

19-02-2018

 

Via de Esther Vergeer Foundation, kreeg ik contact met de Vriendenloterij. Ik kreeg de vraag of ik het leuk zou vinden om een cheque uit te reiken op het Goed Geld Gala in de Singer in Laren op 19 februari... dat wilde ik wel natuurlijk! De cheque ging naar het Yvonne van Gennip Talentfonds! 

 


Promotie fotoshoot met eerste sponsor Etkon

14-02-2018

 

Eén mooie foto is wat we wilden, om zo wat meer aandacht te genereren. Mijn eerste sponsor, Etkon, is een bedrijf gespecialiseerd in alles met foto/film materiaal. Dus dat leek een logische stap en werd het geregeld. Het werden alleen wat meer dan één foto :D! Foundation info

Foundation: Wheelchair Tennis Foundation Donna Jansen.

KVK/CoC-number: 67226582

Email: info@donnajansen.com

Funding: IBAN NL53ABNA0514798394

Through the contact formyou can get in touch with me and your message will reach the right person!